Om Kattrup Garn

Kattrup Garn udspringer af en livslang fascination af godt håndværk, og skabelsesprocessen fra råmateriale til brugsgenstande.

Håndarbejde har været en stor del af mit liv, siden jeg som barn lærte at hækle og strikke af min mormor, og fik stor inspiration af min farmor der var syerske og lavede batik på tøj og boligstoffer og selv syede det meste af hjemmets tekstile interiør.

Med tiden er det blevet væsenligt for mig, hvordan vores materialer bliver fremstillet. Derfor er langt de fleste produkter på denne hjemmeside, udvalgt udfra en bæredygtig kontekst.

Det er ikke alle produkter der er økologiske. De kan også være Fair Trade certificerede eller være et opkøb af restlagre for at nedbringe ressourcespil.

Garn fremstillet med omtanke og respekt for både natur og mennesker, er lidt dyrere end konventionelt fremstillede produkter. Til gengæld får man kvalitet for pengene, og ikke mindst en god fornemmelse i maven.

Jeg ELSKER at skulle i gang med nye projekter. Der er ikke noget som at gå på opdagelse efter nye farver og kvaliteter, og tage hul på det første nøgle.

Jeg håber du kan finde noget her på siden, der kan inspirere dig til et nyt bæredygtigt håndarbejde.